Cool Party

Petreceri Pentru Copii cu animatori

Nou!!! - Va oferim Magician la petreceri pentru copii in Bucuresti si Ilfov, la pret promotional de doar 270 lei / Ora - Spectacol minunat de magie!

Toti prichindeii iubesc magia. Exista copii ceva mai mari care deja nu se mai dau in vant dupa animatori ce interpreteaza personaje Disney, sau eroi din povesti si desene animate. Chiar si cei mai micuti au avut animatori la aniversari, la ei,  sau la alti prieteni si nu mai e nici o surpriza pentru ei. Pentru acestia, show-ul Magicianului este cea mai buna alegere. Cu o multime de trucuri, aparitii, disparitii, surprize si multe altele, magicianul ii va vraji pe pici, oferindu-le o distractie pe cinste.  Magicianul, este ideal la petrecere atat pentru baieti, dar si pentru fetite. Acesta va aprinde, cu siguranta imaginatia tuturor printr-o sumedenie de trucuri interactive si distractive pline de suspans si mister.

Spectacolul nostru de magie este recomandat cu precadere celor mici, dar nu de putine ori si cei mari sunt la fel de uimiti, incantati si uneori chiar fascinati, fiindca, indiferent de varsta, cu totii iubim surprizele, cu totii iubim magia!

Magician Petreceri Copii - Bucuresti