Cool Party

Petreceri Pentru Copii cu animatori

Personaje La Petreceri Pentru Copii - Bucuresti

Inchiriere de personaje la petreceri pentru copii. In cele ce urmeaza, dorim sa va prezentam oferta noastra. Oferta marca a firmei Cool Party Events, din Bucuresti.

La zile de nastere, onomastice, la botez, mot, turta sau orice alte aniversari si petreceri unde sunt prezenti copii, noi oferim spre inchiriere personaje Disney in Bucuresti. Bineinteles avem si alti eroi sau eroine din povesti si desene animate. Acestia sunt interpretati cu maiestrie de catre animatori, artisti profesionisti, cu reale studii in actorie, pedagogie sau arte plastice.

Echipa Cool Party Events, vi-i poate aduce sa le ofere distractie pricindeilor pe: Alba Ca Zapada, Spiderman, Belle, Tinker Bell, Peter Pan, Mickey si Minnie Mouse, Batman, Cenusareasa, Pirat, Aurora, Rapunzel, Elsa, Stefania si Sportacus, Clown si Clovnita si pe multi altii. Costumele sunt si ele profesionale, cu licenta Disney, pozele de pe site apartinandu-ne in totalitate.

Pretul pentru inchiriere a unui personaj la o petrecere pentru copii este de doar 85 lei pe Ora. Acest pret este valabil, pentru oricare dintre acestea specificate pe site, la alegere. Oferta este valabila in Bucuresti, dar si in Ilfov, in masura disponibilitatii.

De asemenea, va putem oferi un frumos si antrenant spectacol cu un Magician profesionist. Show-ul acestuia este la pret de numai 220 lei / Ora.

Trupa noastra de animatori interpreteaza cu drag aceste personaje la petreceri pentru copii. Ei vin la evenimente "inarmati" cu voie buna, cu baloane modelabile si muzica indragita de cei mici. Fac pictura pe fata si stiu foarte multe jocuri distractive.

fundal text
 
 
 
Mickey Mouse de inchiriat
 
 
 
 
Minnie Mouse de inchiriat
 
 
 
 

Mickey Mouse

Minnie Mouse

Elsa - Frozen

Animatori petreceri copii - Spiderman
 
 
 
 
Personaj Elsa petrecere
 
 
 
 

Spiderman

Alba Ca Zapada
Alba Ca zapada - de inchiriat
 
 
 
 
Batman
Clown
Clownita
Pirat
Tinkerbell
Aurora
Rapunzel
Sportacus
Belle
Cenusareasa
Stefania