Cool Party

Petreceri Pentru Copii cu animatori

Personaje La Petreceri Pentru Copii - Bucuresti

In cele ce urmeaza, dorim sa va prezentam oferta noastra de inchiriere personaje la petreceri pentru copii, marca Cool Party Events, din Bucuresti.

La zile de nastere, onomastice, la botez, mot, turta, sau orice alte aniversari sau petreceri unde sunt prezenti copii, noi oferim spre inchiriere personaje Disney, dar si alti eroi sau eroine din povesti si desene animate. Acestia, sunt interpretati cu maiestrie de catre animatori, artisti profesionisti, cu reale studii in actorie, pedagogie sau arte plastice.

Echipa Cool Party Events, vi-i poate aduce sa le ofere distractie pricindeilor pe: Alba Ca Zapada, Spiderman, Belle, Tinker Bell, Peter Pan, Mickey si Minnie Mouse, Batman, Cenusareasa, Pirat, Aurora, Rapunzel, Elsa, Stefania si Sportacus, Clown si Clovnita si pe multi altii. Costumele sunt si ele profesionale, cu licenta Disney, pozele de pe site apartinandu-ne in totalitate.

Pretul de inchiriere a unui personaj la petrecere de copii este de doar 85 lei pe Ora. Acest pret este valabil, pentru oricare dintre acestea specificate pe site, la alegere. Oferta este valabila in Bucuresti, dar si in Ilfov, in masura disponibilitatii.

De asemenea, va putem oferi un frumos si antrenant spectacol cu un Magician profesionist,  la pret de numai 220 lei / Ora.

Trupa noastra de animatori interpreteaza cu drag aceste personaje la petreceri pentru copii. Ei vin la evenimente "inarmati" cu voie buna, cu baloane modelabile, muzica indragita de cei mici, fac pictura pe fata si stiu foarte multe jocuri distractive.

fundal text
 
 
 
Mickey Mouse de inchiriat
 
 
 
 
Minnie Mouse de inchiriat
 
 
 
 

Mickey Mouse

Minnie Mouse

Elsa - Frozen

Animatori petreceri copii - Spiderman
 
 
 
 
Personaj Elsa petrecere
 
 
 
 

Spiderman

Alba Ca Zapada
Alba Ca zapada - de inchiriat
 
 
 
 
Batman
Clown
Clownita
Pirat
Tinkerbell
Aurora
Rapunzel
Sportacus
Belle
Cenusareasa
Stefania