Cool Party

Petreceri Pentru Copii cu animatori

Ursitoare La Botez - Bucuresti

fundal text
 
 
 
 

Zane Ursitoare De Lux - Bucuresti

Zane Ursitoare La Botez - Pret 320 lei

Alaturi de animatori, va oferim si ursitoare la botez in Bucuresti. Spectacolul vine in varianta completa a povestii, cu toate cele 4 personaje (3 Zane + Vrajitorul Amuzant). Oferta noastra de pret, porneste de doar 320 lei. Cel mai bun raport calitate - pret.
Zanele Ursitoare Cool Party Events, sunt actrite profesioniste si aduc la botez un show de teatru unic, pentru prima petrecere a bebelusului. Acest spectacol ii va inveseli si le va descreti fruntile chiar si celor mai seriosi, iar pe copii ii va amuza teribil.
Aceste fapturi de poveste isi fac aparitia pe o muzica feerica, de basm. Se zice ca ele sunt invesmantate in straie ca tesute cu fir de aur si poarta soarele in plete, dar mai ales in suflet. Acestea ii vor calauzi calea micutului, presarand-o cu flori, pentru o viata luminoasa si fara griji. Bebe va creste si va afla cu bucurie ca frumoasele Zane, din povestile atat de indragite, au venit sa-i urseasca, ca binele sa-l calauzeasca in viata. Urarile lor sunt rostite doar in versuri pentru fiecare micut in parte. Asadar, am creat acest frumos spectacol pentru a cinsti nasterea copiilor asa cum se cuvine.
Ursitoarele, impreuna cu Vrajitorul Cel Haios pot fi prezenti la botez, in Bucuresti, cu un spectacol de teatru creat special pentru acest eveniment. Si fiindca fiecare copilas este deosebit, Zanele ticluiesc momentul special in frumoase versuri, personalizat.
Fiecare dintre cele trei Ursitoare la botez are cate un dar pentru bebe.

Sora cea mare se numeste Zana Dragostei si se gateste in straie de culoarea rubinului. Ea poarta in suflet multa dragoste pentru cei mici si le va harazi sa cunoasca iubirea adevarata, cea de nepretuit.
Sora mijlocie, numita si Zana Norocului, poarta vesminte in culori celeste. Ea este cea mai norocoasa dintre ele si va ura bebelusilor la botez, in vorbe alese, ca norocul sa-i calauzeasca in viata.
Sora cea mica, pe nume Zana Frumusetii, a primit acest nume tocmai de la Craiasa Zanelor, pentru frumusetea ei fara seaman. Ea in haine tesute din fire de aur se invesmanteaza, iar in par are soarele. Ursitoarea Frumusetii va ursi bebelusilor, in versuri pline de intelepciune: chipul sale fie luminat precum sufletul curat.

Zanele Ursitoare de LUX, din Bucuresti vor anima petrecerea de botez si mai tare. Frumoasele personaje de basm, le vor crea invitatilor amintiri cu iz de povesti, pe care nu le vor uita curand. 

Bebelusii se vor bucura mai tarziu, cand creste mari si vor afla ca la crestinarea lor au venit acele zane, din cartile de povesti.

Experienta lor in lumea teatrului le recomanda ca alegerea cea mai potrivita pentru un spectacol de calitate. Pentru noi, expresia artistica primeaza. Toate, intr-un show de lux, la pret de 320 ron. .  Haideti sa redevenim cu totii copii, macar pentru o zi! Chemati Zane Ursitoare de LUX si animatori la botez, in Bucuresti sau Ilfov.